Göra en inledande konfigurering av Surfa säkert

Om du vill aktivera Surfa säkert måste du först konfigurera det. Surfa säkert är som standard inaktiverat när programmet har installerats.

Så här konfigurerar du Surfa säkert för första gången:

1. På Kaspersky-appens nedre flikfält trycker du på Alla funktioner.
  2. Tryck på Surfa säkert.

Det startar inställningsguiden för Surfa säkert.

3. Följ installationerna i guiden.

Surfa säkert är klart att använda. Nu kan du surfa säkert på internet med den skyddade webbläsaren.

Så här redigerar du inställningarna för Surfa säkert efter den första konfigurationen:

1. På Kaspersky-appens nedre flikfält trycker du på Alla funktioner.
  2. Tryck på Surfa säkert.